Philippe Geubels speelt zichzelf in nieuwe comedyserie GEUB

Philippe Geubels speelt zichzelf in nieuwe comedyserie GEUB
Vlaams-Nederlandse komedie over liefdesverdriet

Nieuws

De Vlaamse publieke zender Eén en de Nederlandse commerciële zender RTL 4 gaan samen een komische serie maken. In de serie GEUB speelt cabaretier Philippe Geubels zichzelf. In een periode van liefdesverdriet gaat het ook slechter met zijn carrière. In een poging zijn leven op de rit te krijgen, gaat veel mis.

Geubels is eerder als comedian, presentator of panellid te zien geweest in tv-programma's van de Vlaamse zender Eén en RTL 4. Hij vertelt "vereerd, verheugd en doodsbang" te zijn over zijn acteerdebuut in een tv-serie.

Philippe Geubels was eerder op RTL 4 te zien in het programma Beste Kijkers

Olivier Goris, netmanager van Eén, laat weten: "Tranen van het lachen bij het lezen van de scenario's, die heb ik al gehad. Ik kan niet wachten tot de kijkers GEUB straks in het echt te zien krijgen, in België én Nederland."

Liefdesverdriet
In de serie krijgt Philippe een serieuze relationele tegenslag te verwerken. Zijn vrouw gaat ervandoor met een intellectuele, charismatische en 63-jarige Nederlander. Dat zorgt voor een onaangenaam hoge dosis liefdesverdriet bij Philippe, waardoor ook zijn carrière als komiek in een dip raakt. Lees hier meer over het verhaal van de serie.

Humor
"In de komische, achtdelige fictiereeks speelt Philippe een versie van zijn doodnormale zelf in een doodnormaal universum. De humor komt van de situaties, de nevenpersonages, maar vooral van het komische millimeterwerk van Philippe Geubels", laten de makers weten.

GEUB wordt vanaf juni 2018 opgenomen en zal in de loop van 2019 te zien zijn op België Eén en RTL 4. Ook wordt de serie aangeboden op het video-on-demandplatform Videoland.

Tags: nederland, nederlander, vrouw, presentator, tv-serie, comedy, tegenslag, videoland, cabaretier, komiek, serie, humor, comedian, lachen, tv-programma, zender, rtl, Philippe Geubels, scenario, rtl 4, acteerdebuut

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »