Nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa start dinsdag op SBS6 zonder Nicol

Nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa start dinsdag op SBS6 zonder Nicol
Nieuwe vrouw in het leven van Peter Gillis?

Kijktip :

Nadat vorige week dinsdag Mitchel zijn eerste seizoen afsloot met Koningsdag, is de koning van de vakantieparkenbusiness nu weer helemaal terug: Peter Gillis, single and ready to mingle. Ondanks allerlei perikelen in zijn leven zie je de nieuwe avonturen van Peter en de familie vanaf 23 mei weer elke dinsdag op SBS6.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Nieuwe vrouw voor Peter Gillis?
Peter en Nicol Kremers waren de afgelopen tijd veel in het nieuws vanwege hun relatiebreuk, Nicol geeft zichzelf sindsdien regelmatig bloot op social media. Na een roerige tijd en het vertrek van Nicol probeert in de serie de vrijgezelle Peter het leven weer op te pakken. Er is inmiddels een nieuwe vrouw in zijn leven, geen nieuwe vriendin maar personal assistent Klaartje.

Nieuwe villa
De familie komt in de eerste aflevering van de nieuwe reeks bijeen om te inventariseren wat Nicol heeft achtergelaten op de vakantieparken. En alle plannen van Nicol in de nieuwe villa gaan op de schop. Mieke en Johnny worden in Spanje ontdekt door een talentscout en storten zich in de muziek.

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf dinsdag 23 mei om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's