Nieuw seizoen Kinderen kopen een huis start woensdag bij SBS6 met Jan Versteegh

Nieuw seizoen Kinderen kopen een huis start woensdag bij SBS6 met Jan Versteegh
Laatste klus Leonie ter Braak bij SBS6

Kijktip :

Leonie ter Braak is vanaf woensdag 24 mei terug met een nieuw seizoen van Kinderen kopen een huis. Aan deze gloednieuwe reeks is een tweede presentator toegevoegd: Jan Versteegh. Het is ook de laatste klus voor Leonie bij SBS, die eerder dit jaar de overstap maakte naar RTL.

Kinderen kopen een huis gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering gaan Leonie en Jan samen met makelaar Geert Klaver op bezoek bij Thor en Joska, die een samengesteld gezin vormen met ieders twee kinderen. Thor en Joska willen graag samenwonen, maar de kinderen willen niet verhuizen. Komt het goed als de kinderen zelf op huizenjacht gaan?

Handtekening
De ouders in het gezin wachten telkens in spanning af totdat er een handtekening onder het koopcontract staat. Pas dan krijgen de ouders het huis te zien. Lukt het de kinderen ook dit seizoen om binnen het budget dat zij hebben meegekregen een huis te kopen dat voldoet aan ieders verwachting en wensen?

Het nieuwe seizoen van Kinderen kopen een huis is vanaf woensdag 24 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's