Tennis: Roland Garros 2023 live op tv en online (inclusief speelschema)

Tennis: Roland Garros 2023 live op tv en online (inclusief speelschema)
Geen Rafael Nadal door blessure

Sport :

Na een succesvolle editie van de Australian Open is de tweede Gand Slam traditiegetrouw weer op het gravel van Parijs. Ook in 2023 moet je bij Eurosport zijn om alle partijen te volgen. Op tv zie je het op Eurosport 1 en 2, online kun je het volledige toernooi volgen bij discovery+.

Het programma en tijdschema is verderop in dit artikel te vinden. Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Roland Garros live
Sportzender Eurosport doet dagelijks uitgebreid live verslag van Roland Garros. Op zowel Eurosport 1 als Eurosport 2 zijn wedstrijden te zien, soms onderbroken door andere sport, zoals wielrennen. Via de streamingdienst discovery+ zijn alle banen live te zien.

Speelschema: Roland Garros 2023

Dit is het volledige speelschema van het toernooi. Tijden volgen op de dag zelf en zijn een indicatie.

Zaterdag 10 juni

  • 15.00 uur: Swiatek - Muchova (finale enkelspel vrouwen
  • 16.30 uur: Dodig/Krajicek – Gille/Vliegen (finale dubbelspel mannen)

Zondag 11 juni

  • 15.00 uur: Djokovic - Ruud (finale enkelspel mannen)
  • 11.30 uur: Hsieh/Wang – Fernandez/Townsend (finale dubbelspel vrouwen)

Deelnemers
De Nederlanders die aan het enkelspeltoernooi beginnen zijn Botic van der Zandschulp en Tallon Griekspoor bij de mannen. Bij de vrouwen is er niemand direct gekwalificeerd, maar via de kwalificatieronde kan daar nog iemand bijkomen. Bij de mannen ontbreekt uit de ATP top-20 alleen recordkampioen Rafael Nadal. Bij de vrouwen is de volledige top-20 er bij.

Roland Garros is vanaf zondag 28 mei tot en met zondag 11 juni dagelijks vanaf 11.00 uur live te volgen via Eurosport en online via discovery+. Volg ook alles van de Roland Garros in het tennisdossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's