Maandag in Droomhuis gezocht: Eric en Saskia willen verhuizen naar centraal Portugal

Maandag in Droomhuis gezocht: Eric en Saskia willen verhuizen naar centraal Portugal
Vindt Dionne Stax het ideale huis voor 300.000 euro?

Kijktip :

In de nieuwe aflevering van Droomhuis gezocht (maandag 29 mei) gaat Dionne Stax op stap met Eric en Saskia, die nu hun laatste kind uit huis is op zoek gaan naar een huis in centraal Portugal. Ze hebben hun oog laten vallen op de omgeving van de stad Coïmbra.

Droomhuis gezocht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nieuwe fase
Eric en Saskia zijn al bijna veertig jaar samen. Nu hun laatste kind uit huis is en Saskia op termijn, net als Eric, hoopt te stoppen met werken, is het tijd voor een nieuwe fase. Een fase die zij het liefst doorbrengen in de omgeving van centraal Portugal, rechts van de stad Coïmbra, waar steeds meer jongeren vertrekken en veel ouderen blijven of komen wonen.

Bruisende leven
Het huis dat ze zoeken mag maximaal 300.000 euro kosten. Terwijl Dionne op zoek gaat naar het ideale huis, neemt Carrie een kijkje in de mooiste boekenwinkel ter wereld, ontdekt ze het bruisende leven van Porto en vaart ze mee in de kleurrijke bootjes van Aveiro.

Droomhuis gezocht is elke maandag rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's