Waarom gaan we niet vaker? met Peter Pannekoek start woensdag op NPO 2

Waarom gaan we niet vaker? met Peter Pannekoek start woensdag op NPO 2
Theater op zeer verrassende locaties

Kijktip :

In zijn nieuwe eigen programma stelt Peter Pannekoek de vraag: Waarom gaan we niet vaker? In de culturele show wordt het theater verplaatst van het toneel naar een zeer verrassende locatie in de echte wereld. Je ziet Waarom gaan we niet vaker? vanaf woensdag 31 mei op NPO 2.

Waarom gaan we niet vaker? gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Pannekoek praat met collega’s
Zo kun je in Waarom gaan we niet vaker? van alles verwachten. Een Marokkaanse bruiloft op een dakterras in Groningen, een absurdistische cabaret-scène in een bos of een bushokje als podium voor een monoloog. Op deze bijzondere manier wil Pannekoek laten zien wat er allemaal in het theater gebeurt. Niet alleen kun je als kijker genieten van deze shows, Peter praat ook met collega’s uit het vak.

Met Jeroen Woe en Ellen ten Damme
‘‘Theater is mijn grote passie en het is mijn doel om door middel van dit programma die liefde bij iedereen aan te wakkeren”, laat Pannekoek weten. “Ik hoop dat iedereen na elke aflevering denkt: Waarom gaan we niet vaker?” Verder vertellen Jeroen Woe en René van Meurs of er iets te leren van een slechte recensie. Ook praat de cabaretier met onder anderen Hans Kesting, Jawad es Soufi en Ellen ten Damme.

Waarom gaan we niet vaker? is vanaf woensdag 31 mei wekelijks om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt Waarom gaan we niet vaker? terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's