RTL gaat met talentenjacht Screentest op zoek naar nieuwe presentator

RTL gaat met talentenjacht Screentest op zoek naar nieuwe presentator
Gordon presenteert zoektocht naar talent

Nieuws

RTL 4 heeft een nieuwe talentenjacht aangekondigd. In Screentest gaat de zender op zoek naar nieuw presentatietalent. De winnaar van het programma krijgt een contract bij RTL.

Gordon
Het nieuwe programma wordt gepresenteerd door Gordon. Hij zal de twaalf geselecteerde kandidaten verschillende opdrachten geven. De presentatoren in spé zullen in ware talent moeten laten zien tijdens opdrachten in de studio en op locatie. "Deze opdrachten zijn onderdelen van iconische tv-programma’s uit heden en verleden," meldt RTL.

Jury
De deelnemers worden beoordeeld door een driekoppige jury. Presentator Robert ten Brink is de vaste juryvoorzitter. De overige twee zijn iedere week andere presentatoren. Zij bepalen de winaars van de opdrachten en kiezen uiteindelijk de winnaar van Screentest.

Aanmelden
Wie denkt dat hij of zij een presentatietalent is en droomt van een carrière als presentator van een reisprogramma, een talentenjacht of quizmaster van een spannend spel zou willen zijn, kan zich hier aanmelden. "RTL zoekt een presentator met gevoel voor humor, die dit kan combineren met een serieuze en integere kant en die zijn of haar zenuwen in bedwang kan houden bij een live-uitzending," meldt de zendergroep. "Belangrijk is ook dat nieuw presentatietalent kan improviseren en hiermee mooie en spraakmakende televisie kan maken."

Screentest is in het nieuwe televisieseizoen 2018/2019 te zien op RTL 4. Zodra er meer bekend is over dit programma, lees je dat op Gids.tv.

Tags: talent, uitzending, kandidaten, presentator, jury, televisie, screentest, winnaar, spel, talentenjacht, quiz, gordon, humor, contract, tv-programma, deelnemers, zender, rtl, robert ten brink, rtl 4, aanmelden, reisprogramma, studio

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »