Talkshow Marcel & Gijs start maandag 5 juni: waardige vervanger van Vandaag Inside?

Talkshow Marcel & Gijs start maandag 5 juni: waardige vervanger van Vandaag Inside?
Met Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman

Kijktip :

Vanaf maandag 5 juni kun je bij SBS6 kijken naar een gloednieuwe talkshow: Marcel & Gijs. Zij nemen tijdens de zomer het stokje over van de heren van Vandaag Inside. Het is de grote vraag of zij in de buurt kunnen komen van de torenhoge kijkcijfers van deze populaire talkshow tijdens de vakantiemaanden.

Marcel & Gijs gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv en KIJK.nl.

Gasten bij Marcel & Gijs
Journalist, schrijver en mediapersoonlijkheid Marcel van Roosmalen en schrijver, presentator en programmamaker Gijs Groenteman zijn vanaf maandag vier weken lang te zien met hun eigen actuele talkshow op SBS6. Het is een pop-up show die om 21.30 uur wordt uitgezonden van maandag tot en met vrijdag. Het controversiële duo bespreekt in de liveshow op geheel eigen wijze de actualiteiten van de dag. Hierbij schuiven dagelijks gasten aan.

Trekken Marcel & Gijs ook miljoen kijkers?
Marcel & Gijs is de vervanger van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen die vakantie gaan vieren. Vandaag Inside gaat met de kijkcijfers regelmatig over de miljoenengrens heen, zouden Marcel & Gijs dat ook kunnen bereiken? Van Roosmalen en Groenteman hebben samen een podcast en waren op NPO 3 te zien met Media Inside, een satirische show waarin de heren geregeld losgingen op allerlei tv-programma’s en BN’ers.

Marcel & Gijs is vanaf maandag 5 juni elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV