Donderdag in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: knallende ruzie om blaffende hond

Donderdag in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: knallende ruzie om blaffende hond
Heftige overlast of stellen de buren zich aan?

Kijktip :

Meester Frank Visser en presentator Viktor Brand reizen in de nieuwe aflevering af naar het Drentse Klazienaveen. Daar is een blaffende hond een diepe wond in de nieuwe burenruzie, zo is te zien in de aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak op donderdag 8 juni.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Stellen buren zich aan?
Henk en Anneke worden in Klazienaveen helemaal gek van het geblaf van de hond van buurman Mark. De Mechelse herder is volgens de twee constant aan het blaffen, als iemand ook maar in de buurt van het huis komt zou de hond al enorm lawaai produceren. Maar Mark denkt hier heel anders over en vindt dat het eigenlijk best wel meevalt.

Pittige burenruzies
In Mr. Frank Visser doet uitspraak doen Viktor Brand en meester Frank Visser hun uiterste best om burenruzies op te lossen. Soms lopen de gemoederen hoog op, zoals in de uitzending van twee weken geleden. Een woeste Ivy ging helemaal los tegen haar buurvrouw en de beschuldigingen vlogen over en weer. Vorige week was er nog een heftige vete vanwege een keuken.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV