Serierecensie: Fake Profile [Perfil Falso] nieuwe licht erotische hit op Netflix

Serierecensie: Fake Profile [Perfil Falso] nieuwe licht erotische hit op Netflix
Ouderwets thriller in erotische sferen

Film :

Vanaf 2 juni staat het eerste seizoen van Fake Profile (originele titel: Perfil Falso) op Netflix. De nieuwe licht erotische Netflix serie, ditmaal afkomstig uit het Zuid-Amerikaanse Colombia, blaast op en staat na nog geen week op 2 in de top-10 van de streamingdienst. Lees hier de recensie van Fake Profile seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Een date of een nachtmerrie?
Camila maakt een profiel aan op een dating-app op zoek naar de man van haar dromen. Ze vindt met de app de knappe Fernando. Hij is echter niet vrijgezel en heet ook niet Fernando. Camila loopt in de val en alles wordt een nachtmerrie.

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 52% | IMDb ★ 5,8

In principe ziet deze serie de verschillende clichés binnen het gezelschap - waaronder de imitatie Al Pacino als vader van het stel - niet als een probleem, maar juist als een oplossing om de redelijk simpele verhaallijnen aan elkaar te knopen. Het is niet voor niets dat er geen lelijke mensen in deze serie te zien zijn en dat er zo nu en dan een spannend momentje tussen de erotische momenten zit: een perfecte Netflix serie dus, voor een groot publiek. Na het zien van aflevering 1 weten we eigenlijk al dat meer er niet inzit, maar voor een mooie zomeravond met een glas wijn of een lekkere mock- of cocktail is deze serie best goed te kijken. 2 sterren.

Cast
Onder meer Carolina Miranda, Rodolfo Salas, Manuela González en Lincoln Palomeque spelen rollen in deze serie. Deze productie wordt geleid door Catalina Hernández en Klych López.

Bron: Netflix

Vanaf 2 juni 2023 is Fake Profile seizoen 1 te streamen op Netflix. Genre: romantiek, thriller. Aantal afleveringen: 10. Lengte afleveringen: ca. 40 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV