Serierecensie: Never Have I Ever seizoen 4 brengt bitterzoet afscheid

Serierecensie: Never Have I Ever seizoen 4 brengt bitterzoet afscheid
Is het over en uit voor de leerlingen?

Film :

Vanaf 8 juni staat het vierde seizoen van Never Have I Ever op Netflix. In dit vierde seizoen nemen we afscheid van Devi, Fabiola, Eleanor en alle anderen: is dat de juiste beslissing of hadden we er nog een seizoen achteraan kunnen plakken? Lees hier de recensie van Never Have I Ever seizoen 4.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Eindejaarsactiviteiten
Devi bereid zich samen met haar beste vriendinnen Fabiola en Eleanor voor om alle laatstejaarsactiviteiten van hun to-do-lijstjes af te vinken: sollicitatiegesprekken, limousineritten en het eindelijk dragen van een pet en toga.

Maitreyi Ramakrishnan in 'Never Have I Ever' seizoen 4. Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 72% | IMDb ★ 7,8

Het middelpunt van deze serie is en blijft Devi, op opnieuw een prettige wijze geportretteerd door Maitreyi Ramakrishnan. Zij knoopt de lijntjes en de rode draden aan elkaar en vooral daarom blijft deze serie een zeer prettige wegkijker. Dit vierde en laatste seizoen brengt een bitterzoet afscheid van een aantal karakters die in de loop van de serie toch wel redelijk aan je zijn blijven kleven. En laat dat nu net een belangrijke factor zijn over de vier seizoenen: herkenbaarheid. Een echte coming-of-age Netflix klassieker in wording: niet perfect, wel prettig. 3,5 ster.

Lees ook onze serierecensie van het eerste seizoen van Never Have I Ever.

Cast
Onder meer Maitreyi Ramakrishnan, Darren Barnet en Poorna Jagannathan spelen rollen in deze serie. Deze productie wordt geleid door Mindy Kaling en Lang Fisher (Brooklyn Nine-Nine).

Vanaf 8 juni 2023 is Never Have I Ever seizoen 4 te streamen op Netflix. Genre: komedie, romantiek. Aantal afleveringen: 10. Lengte afleveringen: ca. 30 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV