FC Twente - Sparta Rotterdam live op tv (return play-offs Europees voetbal)

Wie pakt het laatste Europese ticket?

Sport :

Lang leek het er op dat Sparta met een voorsprong naar het Grolsch Veste zou afreizen, maar helaas voor de Rotterdammers werd het in de slotseconden nog 1-1. Gaat Twente het klusje in eigen huis afmaken? De return is op zondag 11 juni te zien op ESPN (1).

Samenvatting en hoogtepunten FC Twente - Sparta

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenwedstrijd
Op het prachtige Spangen ging het lang gelijk op tussen de nummer 5 en 6 van de Eredivisie. De thuisploeg kwam in de 42ste minuut op voorsprong door een benutte strafschop van Vito van Crooij, waar Twente wel de bovenliggende partij was. In het laatste kwartier kreeg Sparta de kans om het af te maken, maar uiteindelijk was het in de derde minuut van de blessuretijd Ramiz Zerrouki die toch de 1-1 maakte.