Verschillende docu's rond huwelijk Harry & Meghan op TLC

Verschillende docu's rond huwelijk Harry & Meghan op TLC
Sprookjeshuwelijk staat voor de deur

Kijktip

In aanloop naar het 'huwelijk van het jaar' van de Britse prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle, zendt tv-zender TLC drie documentaires uit.

  • When Harry Met Meghan: A Royal Engagement

In deze documentaire wordt Meghan Markle voorgesteld. De Amerikaanse actrice was tot voor kort vooral bekend met haar rol in de televisieserie Suits. De beste vrienden en vriendinnen van Meghan en haar halfzus Samantha vertellen over de bruid. Ook wordt verteld hoe Harry en Meghan elkaar ontmoet hebben en hoe ze lang hun relatie uit de media wisten te houden.

When Harry Met Meghan: A Royal Engagement is vrijdag 18 mei om 21.00 uur te zien op TLC.

  • The Big Royal Weddings Extravaganza

Een terugblik op de Britse koninklijke bruiloften in de geschiedenis. Ook wordt vooruitgeblikt op het huwelijk van Harry en Meghan. Welke zaken gaan zij anders doen en heeft de Amerikaanse afkomst van Markle nog invloed op bepaalde details?

The Big Royal Weddings Extravaganza is zaterdag 19 mei om 10.10 uur te zien op TLC.

  • Meghan Markle: How To Be A Royal

In de documentaire Meghan Markle: How To Be A Royal is tot in detail te zien welke strikte etiquette er geldt binnen en buiten de muren van het koninklijk paleis.

Meghan Markle: How To Be A Royal is zaterdag 19 mei om 11.00 uur te zien op TLC.

Lees en bekijk hier alle artikelen en video's over het huwelijk van Harry en Meghan.

Tags: prins, huwelijk, media, terugblik, documentaire, paleis, televisie, prins Harry, geschiedenis, actrice, bruid, tv-zender, tv-programma, relatie, etiquette, tlc, suits, Meghan Markle, halfzus, harry en meghan

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »