Dit zijn de koppels in Temptation Island VIPS 2018

Dit zijn de koppels in Temptation Island VIPS 2018
Ultieme relatietest in Mexico

Nieuws

Het succesvolle programma Temptation Island, volgens RTL dé ultieme relatietest, keert snel terug voor een nieuwe editie. In de speciale VIPS-editie zijn deze zomer voor het eerst bekende koppels te zien.

Presentatoren Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels ontvangen in Mexico drie koppels die voornamelijk bekend zijn van realityprogramma's. Eén koppel is zelf volledig onbekend. De deelnemers van Temptation Island VIPS zijn:

 • Ruud en Rowena
  Ruud en Rowene werden verliefd op elkaar in het SBS6-programma Utopia. Ruud noemt zichzelf een trouwe labrador. Of dat echt zo is, zal blijken uit de relatietest waarbij Ruud twee weken zonder Rowena tussen de vrijgezellen verblijft.

 • Niels en Rosanna
  Oud-Temptation Island-deelnemers Niels en Rosanna gebruien Temptation Island VIPS als herkansing. In Temptation Island ging bleven ze allebei niet volledig van de vrijgezellen af. Nu zijn ze toe aan een tweede test.

Bekijk hier de beelden van de VIP-deelnemers.

 • Donny en Amijé
  Donny Roelvink werd bekend met het programma De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken. Daarin stapte Donny uit de schaduw van zijn broer Dave. Inmiddels is hij zelf een succesvolle influencer. Donny en Amijé vormen sinds twee jaar een koppel en hebben een goede, stabiele relatie zonder echte verplichtingen.

 • Stefano en Gelina
  Stefano en Gelina zijn een onbekend koppel in Temptation Island VIPS. Stefano heeft in het begin van hun relatie een misstap begaan, maar Gelina heeft dit haar grote liefde vergeven en sindsdien is de relatie stabiel.

Temptation Island VIPS is vanaf donderdag 7 juni te zien bij Videoland.

Tags: mexico, liefde, videoland, utopia, tv-programma, relatie, misstap, sbs6, rtl, Temptation Island, Yolanthe Sneijder-Cabau, koppel, temptation, kaj gorgels, vips

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »