Finale DFB-Pokal 2018 Bayern München - Eintracht Frankfurt live op tv

Finale DFB-Pokal 2018 Bayern München - Eintracht Frankfurt live op tv
Ontknoping Duitse beker

Sport

De finale van de Duitse voetbalbeker, de DFB-Pokal, gaat in 2018 tussen landskampioen Bayern München en Eintracht Frankfurt. De wedstrijd is live te zien bij FOX Sports en op de Duitse tv-zender ARD.

ARD en FOX Sports
De bekerfinale trapt om 20.00 uur af. De Duitse publieke zender ARD begint om 19.10 uur met de voorbeschouwing op de wedstrijd. De Nederlandse sportzender FOX Sports zendt vanaf 19.55 uur uit op FOX Sports 6. Na afloop van de Engelse FA Cup-finale, rond 20.30 uur, is het vervolg van Bayern München - Eintracht Frankfurt ook op FOX Sports 2 te zien.

Abonnement
FOX Sports 2 en 6 zijn onderdeel van het FOX Sports Internationaal-pakket. Abonnees op FOX Sports Eredivisie kunnen de wedstrijd niet zien, abonnees van FOX Sports Compleet of FOX Sports Internationaal wel.

Zaterdag 19 mei ook live op tv: bekerfinale Engeland

De DFB-Pokal-finale Bayern München - Eintracht Frankfurt begint zaterdag 19 mei om 20.00 uur en is live te zien op de Duitse zender ARD en FOX Sports 6.

Tags: voetbal, wedstrijd, bayern münchen, live, frankfurt, finale, landskampioen, bekerfinale, stadion, dfb pokal, tv-zender, abonnement, zender, sfeerbeelden, FOX Sports, live op tv

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »