Ilse Warringa (juf Ank) over Foute Vriendinnen: 'Ik was heel verlegen'

Ilse Warringa (juf Ank) over Foute Vriendinnen: 'Ik was heel verlegen'
Ook Jelka van Houten en Anne-Marie Jung in nieuwe RTL 5-show

Nieuws :

Actrice Ilse Warringa, vooral bekend door haar rol als juf Ank in De Luizenmoeder, is één van de 5 Foute Vriendinnen - de spin-off van Foute Vrienden op RTL 5. Voor het programma moest ze nietsvermoedende mensen voor de gek houden. "Alsof je weer tien bent, en héél verlegen."

Gênant
De Foute Vriendinnen, naast Warringa bestaande uit Tina de Bruin, Anne-Marie Jung, Jelka van Houten en Anniek Pheifer, stuurden elkaar op gênante opdrachten. "Het is heerlijk om mensen voor de gek te houden en elkaar stomme grappen te laten uithalen. Je voelt je weer tien jaar oud en héél verlegen. We improviseren erop los.", zo geeft Warringa aan in Televizier.

Kijk ook: Olcay Gulsen doet mee met de *Foute Vriendinnen*.

Visboer
Warringa zegt dat werkelijk alles gênant was. Maar één moment sprong er voor haar uit. "Als verkoopster in een viswinkel in IJmuiden moest ik een klant versieren. Met een vis. Ik liet die vis praten: ‘Hallo, ik heet Patricia en ik moet van haar zeggen dat ze jou wel leuk vindt.’ Ik kon die jongen uit schaamte niet aankijken."

Ilse Warringa

De Luizenmoeder
Na het enorme succes van De Luizenmoeder kan een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. Eén nadeel aan het succes: Warringa werd tijdens de opnamen vanFoute Vriendinnen vaak herkend. "Maar ook al worden we allemaal herkend, toch gaan mensen erin mee, wanneer we iets geks doen. Als ik zelf in een krankzinnige situatie terechtkom, denk ik meestal ook pas achteraf: wat was dat eigenlijk raar."

Foute Vriendinnen is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 5.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ilse Warringa (juf Ank) over Foute Vriendinnen: 'Ik was heel verlegen' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV