Er komt een documentaire over NikkieTutorials

Er komt een documentaire over NikkieTutorials
Linda Hakeboom regisseert docu

Nieuws

Documentairemaakster en presentatrice Linda Hakeboom gaat een documentaire maken over de wereldberoemde Nederlandse YouTube-ster Nikkie de Jager, die miljoenen volgers aan zich wist te binden met haar vlogs op NikkieTutorials.

Linda en Nikkie
Dit vertelde Hakeboom donderdag in de ochtendshow van Giel Beelen. Hakeboom maakte ook al documentaires over Jett Rebel, Douwe Bob en Lil' Kleine. Linda en Nikkie kennen elkaar van het NPO 3-programma The Big Escape, waar ze allebei aan meededen. "Dat was te gek, daarna zijn we zo ongeveer beste vriendinnen geworden".

Kijk ook: NikkieTutorials heeft 10 miljoen volgers op Instagram.

Internationaal
Hakeboom gaat de docu internationaal maken. Ze ging al een keer naar Los Angeles, de woonplaats van Nikkie de Jager. "Je hebt daar van die toeristenbussen die langs huizen van beroemdheden rijden en we liepen daar nietsvermoedend samen over straat en zo'n hele bus begon te gillen omdat zij daar op straat liep", zo vertelt ze. "Toen dacht ik: ja, Linda, nu ben je gek geworden. Dit is een van je beste vriendinnen en je moet er gewoon een camera op zetten. Dit is natuurlijk een fantastisch onderwerp."

Linda Hakeboom

Het is nog niet bekend wanneer de documentaire uitkomt. Houd Gids.tv in de gaten voor meer nieuws hierover.

Tags: beroemdheden, youtube, documentaire, los angeles, douwe bob, lil' kleine, npo 3, vlogs, nikkie de jager, nikkietutorials, linda hakeboom

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »