Finale Jupiler League play-offs Sparta - FC Emmen live op tv

Finale Jupiler League play-offs Sparta - FC Emmen live op tv
Strijd om plek in Eredivisie

Sport

Een van de finales van de nacompetitie, de play-offs om een plek in de Eredivisie voetbal na de zomer, gaat tussen Sparta Rotterdam en FC Emmen. De Spartanen vechten tegen degradatie, terwijl Emmen juist kan promoveren vanuit de Jupiler League. Sparta - FC Emmen wordt live op tv uitgezonden door FOX Sports.

Advocaat
De heenwedstrijd eindigde in 0-0 (bekijk hier de samenvatting). Sparta-trainer Dick Advocaat gaf na afloop aan dat de steun van "ons fantastische publiek" zondag zal helpen om te winnen. Hij geeft zijn club zestig procent kans op de overwinning.

Live op tv
Sportzender FOX Sports zendt de play-offs rechtstreeks uit. Op FOX Sports 1 begint zondag om 13.30 uur met de voorbeschouwing op de twee finales. De wedstrijd Sparta - FC Emmen wordt om 14.30 uur gespeeld. Daarna is om 16.45 uur ook De Graafschap - Almere City te zien.

Sparta Rotterdam - FC Emmen is zondag 20 mei om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 1. Een korte samenvatting is te zien in NOS Studio Sport, vanaf 19.00 uur op NPO 1. De uitgebreide samenvatting volgt om 00.15 uur op Veronica.

Tags: voetbal, rotterdam, sport, wedstrijd, eredivisie, dick advocaat, emmen, live, nos, jupiler league, finale, overwinning, play-offs, nacompetitie, sparta rotterdam, de graafschap, trainer, studio sport, sparta, samenvatting, veronica, Almere City, FOX Sports, degradatie, npo 1, promoveren, live op tv, fox sports 1, fc emmen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »