Finale Jupiler League play-offs De Graafschap - Almere City live op tv

Finale Jupiler League play-offs De Graafschap - Almere City live op tv
Wedstrijd om promotie naar Eredivisie

Sport

De tweede van twee finales in de play-offs van de Jupiler League om een plek in de Eredivisie na de zomer, is De Graafschap - Amere City. Beide ploegen maken kans om te promoveren naar de hoogste competitie in het Nederlandse voetbal. De Graafschap - Amere City wordt live op tv uitgezonden door FOX Sports.

Heenwedstrijd
De heenwedstrijd eindigde in 1-1. In blessuretijd scoorde Fabian Serrarens uit een strafschop de gelijkmaker. Bekijk hier de samenvatting van de heenwedstrijd.

Live op tv
De Graafschap - Amere City is zondag live te zien op FOX Sports 1 en 5. In geval van een verlenging bij Sparta - FC Emmen, zal het eerste deel van de wedstrijd enkel op FOX Sports 5 worden uitgezonden. FOX Sports 1 start om 13.30 uur met de voorbeschouwing op beide play-off-finales. Sparta - FC Emmen gaat om 14.30 uur van start, De Graafschap - Almere City om 16.45 uur.

De Graafschap - Almere City is zondag 20 mei om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 1 en 5. Een korte samenvatting is te zien in NOS Studio Sport, vanaf 19.00 uur op NPO 1. De uitgebreide samenvatting volgt om 00.15 uur op Veronica.

Tags: voetbal, sport, wedstrijd, eredivisie, almere, live, nos, verlenging, jupiler league, finale, play-offs, competitie, de graafschap, studio sport, samenvatting, veronica, Almere City, FOX Sports, strafschop, npo 1, play-off, promoveren, live op tv, fox sports 1, fc emmen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »