The Royal Wedding op tv: het ultieme kijkschema

The Royal Wedding op tv: het ultieme kijkschema
Mis geen enkel hoogtepunt met onze tips!

Kijktip :

Zorg dat je tissues binnen handbereik hebt, want grootser en meeslepender dan het sprookjeshuwelijk van prins Harry met het Amerikaanse burgermeisje Meghan Markle wordt het niet. Reden genoeg om er zaterdag eens goed voor te gaan zitten.

Maar wat mag je vooral niet missen en wanneer kun je er best eventjes tussenuit knijpen om je schaal popcorn aan te vullen en een nieuwe pot thee te zetten? Gids.tv helpt je op weg.

Dit mag je niet missen tijdens The Royal Wedding 2018:

10.00 uur Good morning Britain!
Om lekker in de sfeer te komen en alle fans en gekkies en de genodigde celebrities al eens voorbij te zien komen, moet je er op tijd bij zijn. Onder het genot van je kop English Breakfast-thee zorg je dat je om 10.00 uur Nederlandse tijd afstemt op BBC One, alwaar de live-uitzending van de festiviteiten omtrent de Royal Wedding begint.

12.00 uur Pauze moment
Tijd om voor jezelf een 'royal sandwich' te smeren voordat we beginnen aan het serieuze werk.

12.15 uur Showtime
Want om 12.15 uur schakel je over van onze Britse vrienden naar NPO 1, waar je de hele dag wordt meegenomen in de hoogtepunten van de dag.

12.20 uur The Royal Guests
Een van onze hoogtepunten: het arriveren van de huwelijksgasten. Wie draagt wat en welke royals zien we allemaal over de loper schrijden?

Geruchten gaan dat zelfs de Spice Girls aanwezig zullen zijn als 'Royal Guests'. Zij zullen naar alle waarschijnlijkheid al voor 12.20 uur hun entree maken net als de vele Amerikaanse celebrities zoals George Clooney en Oprah.
Tip: Schroom niet om punten te geven aan de beste of slechtst geklede royal.

12.45 uur The Dress
Prins Harry zal arriveren en even later zal ook, zijn bride-to-be, Meghan Markle in haar bruidsjurk (Van ontwerpersduo Ralph & Russo ? Of is de jurk toch van een nog onbekende designer?) de kapel binnenschrijden.

13.00 uur The Kiss
Let the Royal Wedding begin! Vanaf 13.00 uur kunnen we wegzwijmelen bij de geloftes van de tortelduifjes en kijken we reikhalzend uit naar het hoogtepunt van onze week: “De Kus”.

Tip: Meepraten op je socials doe je onder #HarryandMeghan of #RoyalWedding2018

14.00 uur Meet the people
Tijd om je make-up bij te werken is er nauwelijks, want om 14.00 uur worden prins Harry en zijn kersverse prinses Meghan per koets aan het volk gepresenteerd als nieuw royalty-echtpaar. Juich mee als een ware Britse onderdaan! (Vlaggen en gezichtschmink worden wat ons betreft voor een dag gedoogd, ook hier in Nederland).

14.30 uur De afterparty
Alhoewel we denken dat de gemiddelde kijker tegen deze tijd zijn portie romantiek en Britse aristocratie wel heeft gehad, kunnen de diehards onder ons nog tot 15.15 uur alle ins en outs van The Royal Wedding meekrijgen via NPO 1. Ben je hierna nog niet verzadigd, dan kun je het liefdesverhaal van Harry en Meghan (nog eens?) terugkijken in de film The Royal Romance via deze link.

Lees hier alle artikelen en actuele video's over het huwelijk van Harry en Meghan. We wensen jullie allemaal een 'jolly good' Royal Wedding Day!

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Royal Wedding op tv: het ultieme kijkschema of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV