Dit zijn de laatste deelnemers van Adam Zkt. Eva VIPS 2018

Dit zijn de laatste deelnemers van Adam Zkt. Eva VIPS 2018
Alle BN'ers bekend

Nieuws

Alle BN'ers die meedoen aan het nieuwe seizoen van de naakte datingshow Adam Zkt. Eva VIPS zijn bekend. Oud-model en Playmate Beau Hesling en artiest en dj Eric Dikeb zijn ook van de partij.

Met de billen bloot
Dat maakte RTL Boulevard bekend. De rest van de BN'ers die letterlijk met de billen bloot gaan zijn Temptation Island-verleider Joshua, turner Jeffrey Wammes, dj en presentator Jeroen Post en zangeres Dewi Pechler.

Marieke Elsinga.

Marieke Elsinga
De naakte VIPS en singles belanden in Adam Zkt. Eva VIPS op een tropisch eiland in de Filipijnen. Elke VIP ontmoet er twee singles. Voor Marieke Elsinga wordt het de eerste keer dat ze dit programma gaat presenteren. Zelf zou ze het "doodeng" vinden om naakt op tv te verschijnen.

Adam Zkt. Eva VIPS is in het najaar te zien op RTL 5. Zodra bekend is wanneer de uitzendingen op tv zijn, lees je dat op Gids.tv.

Tags: jeffrey wammes, model, presentator, filipijnen, zangeres, naakt, tropisch, rtl boulevard, adam, boulevard, bloot, tv-programma, rtl 5, datingshow, deelnemers, artiest, billen, rtl, eiland, Temptation Island, playmate, eric dikeb, jeroen post, turner, presenteren, post, marieke elsinga, met de billen bloot, verleider, temptation, vips, adam zkt. eva vips, seizoen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »