Producent M na kritiek: 'Het was een pittige week'

Producent M na kritiek: 'Het was een pittige week'
'We moeten nog heel veel leren'

Nieuws

Irene van den Brekel, producent van de nieuwe talkshow M, kreeg deze week flink wat kritiek te verduren. Haar show zou volgens de critici niet echt urgent zijn. "Ik vond er eigenlijk geen een goede gast tussenzitten", zei Wilfred Genee, die haar vrijdag interviewde in zijn radioporgramma The Friday Move op BNR Nieuwsradio.

Opstartfase
Van den Brekel vindt dat M gewoon nog wat tijd nodig heeft om zich te ontwikkelen. "Het feit is dat je het moet gaan opbouwen, je rustig moet beginnen. We moeten heel veel leren." De eerste week was moeilijk maar toch goed verlopen, zo stelt de producent. "Het was een pittige week. We zijn tevreden, hebben veel meegemaakt, goede gasten, minder goede gasten."

Margriet van der Linen in M.

Kritiek
De kritiek op M was niet mals. Ook al waren er pas een aantal afleveringen geweest, schroomde het AD niet om al hard uit te halen naar Margriet van der Linden. De krant noemde het programma in de eerste uitzendingen 'stroef, niet urgent en ongemakkelijk'. Van den Brekel: "Zo’n eerste week is in een ritme komen. We zijn net begonnen. We hebben half maart pas te horen gekregen dat we deze show gingen maken".

Het hele interview van Wilfred Genee met Irene van den Brekel:

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1.

Tags: bnr, interview, npo, show, kritiek, krant, m, margriet van der linden, wilfred genee, npo 1, maart, talkshow m

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »