Veronica wil Hélène Hendriks voor Champions League-presentatie

Veronica wil Hélène Hendriks voor Champions League-presentatie
Mannen van Voetbal Inside gaan ook CL analyseren

Nieuws :

Veronica wil FOX Sports-presentatrice Hélène Hendriks graag inlijven nu de zender ook komend seizoen het Champions League-voetbal in huis heeft. De woensdagen worden geanalyseerd door de mannen van Voetbal Inside maar voor de dinsdagavondwedstrijden zou er voor Hendriks een plekje zijn.

Volkskrant
Dat schrijft De Volkskrant. "Hélène Hendriks neemt volgens een ingewijde de dinsdagavondwedstrijden van het prestigieuze toernooi voor haar rekening, naast klussen voor Fox. Fox erkent dat Hendriks met Talpa in gesprek is, er zou nog geen sprake zijn van een 'definitieve uitkomst’", zo meldt de krant.

Lees ook: Champions League ook komend seizoen te zien op Veronica

:[article:img](src:"voetbal-inside-tijdens-wk-maand-lang-op-rtl-4-met-vi-oranje-blijft-thuis.jpg" title:"René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen in Voetbal Inside. ")

Voetbal Inside
De heren van Voetbal Inside, die overstappen van RTL 7 naar Veronica, gaan naar verluidt de woensdagwedstrijden van de Champions League voorzien van hun eigenzinnig commentaar.

Tot die tijd gaat het trio eerst nog aan de bak met een zomerlange talkshow op RTL 4. Lees hier meer over VI Oranje Blijft Thuis.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV