Bekijk hier de splinternieuwe trailer van Bohemian Rhapsody

Bekijk hier de splinternieuwe trailer van Bohemian Rhapsody
Gelijkenis Rami Malek met Freddie Mercury is groot

Film :

De legendarische rockband Queen krijgt na de vele documentaires nu eindelijk een film. Eerst zou Bryan Singer Bohemian Rhapsody regisseren, maar hij werd ontslagen waardoor hoofdrolspeler Sacha Baron Cohen stopte. Toen kwam acteur Rami Malek in beeld, met deze verbluffende trailer als resultaat.

A Kind of Magic
De trailer laat de opkomst van Queen in de jaren 70' zien, toen vele hits de revue passerden en de rockband wereldberoemd werd. Vervolgens nam de populariteit rond de charismatische Freddie Mercury en zijn vrienden af - tot het spectaculaire Band Aid-optreden in 1985 de iconische band weer keihard op de kaart zetten. Bekijk hieronder de trailer van Bohemian Rhapsody.

The Show Must Go On
Waarschijnlijk wordt ook de dood van Freddie Mercury besproken in deze film. Dat nu Rami Malek (Mr. Robot) bij de cast is toegevoegd lijkt een schot in de roos, want de eerste beelden van Bohemian Rhapsody zijn fantastisch.

Bohemian Rhapsody is vanaf 1 november te zien in de Nederlandse bioscoop. Houd Gids.tv in de gaten voor meer informatie over deze film.

Gids.tv bekijkt alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de splinternieuwe trailer van Bohemian Rhapsody of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV