Spike volgt vechtsportbaas Bert Kops voor reallife-docu Team Kops

Spike volgt vechtsportbaas Bert Kops voor reallife-docu Team Kops
BN'ers en sportlegendes trainen in Kops Gym

Nieuws :

Worstellegende en vechtsportpionier Bert Kops is vanaf 21 mei op Spike te zien met een achtdelige docu-reeks, getiteld Team Kops. Bekende Nederlanders als Douwe Bob en Giel Beelen en sportlegendes Gegard Mousasi en Costello van Steenis trainen er, maar wat maakt deze gym en zijn opperbaas Bert Kops nu zo speciaal?

Kops Gym
In de nieuwe reeks volgt Spike de markante persoonlijkheid Bert Kops en het reilen en zeilen in zijn superpopulaire sportschool. "Dat mensen op deze manier een kijkje krijgen in mijn leven en in mijn gym vind ik echt heel erg leuk, maar vooral ook heel erg spannend", zo geeft Kops toe.

Bert Kops

Passie
Vechtsport is Kops' grote passie. Als oud Olympisch kandidaat met ongeveer 30 titels op zak, is Bert Kops één van de grootste worstellegendes van ons land. "Het delen van mijn passie is het liefste wat ik doe en ik hoop dat de kijkers zo ook zien wat er allemaal schuil gaat achter het runnen van een gym en het trainen van MMA-kampioenen en iedereen die bij ons bij Kops te vinden is."

Team Kops is vanaf 21 mei elke maandag om 22.30 uur te zien op Spike.

Spike is op de volgende zendernummers te zien:

  • KPN, Telfort en XS4ALL – #13
  • Ziggo – #16
  • Caiway – #18
  • Canal Digitaal – #20
  • T-Mobile Thuis (voorheen Vodafone Thuis) – #19
  • Glashartmedia – #13

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spike volgt vechtsportbaas Bert Kops voor reallife-docu Team Kops of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV