Finale Champions League 2018 Real Madrid - Liverpool live op tv

Finale Champions League 2018 Real Madrid - Liverpool live op tv
Ronaldo vs. Salah in Kiev

Sport

Zaterdag 26 mei is de finale van de UEFA Champions League 2017/2018. Real Madrid en Liverpool nemen het tegen elkaar op in Kiev. De finale wordt live uitgezonden op Veronica en Ziggo Sport Select.

Ronaldo vs. Salah
De finale wordt ook een duel tussen twee van de beste voetballers ter wereld van dit moment: Cristiano Ronaldo en Mohamed Salah. Salah speelt bij Liverpool samen met twee Nederlanders: Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum.

Europese grootmachten
Real Madrid staat voor de vierde keer in vijf jaar tijd in de finale van de UEFA Champions League. Dit jaar kan de derde overwinning op rij geboekt worden. In totaal waren de Madrilenen al twaalf keer de beste van Europa. Voor Liverpool is het de eerste finale sinds 2007. De club heeft echter een rijke historie, waarin eerder vijf keer de UEFA Champions League of Europacup I werd gewonnen.

Uitzending op tv
De uitzending rond finale begint op Veronica om 20.00 uur en wordt gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen. Ronald de Boer en Rafael van der Vaart schuiven aan voor de wedstrijdanalyse. Ronald van der Geer en Pascal Kamperman zijn in het stadion in Kiev voor respectievelijk het commentaar bij de wedstrijd en het verslaan van de gebeurtenissen ter plaatse. Betaalzender Ziggo Sport Select start om 20.15 uur met de voorbeschouwing.

De finale van de UEFA Champions League, Real Madrid - Liverpool, is zaterdag 26 mei om 20.45 uur live te zien op Veronica en Ziggo Sport Select.

Tags: Champions League, sport, wedstrijd, real madrid, cristiano ronaldo, live, uitzending, liverpool, ronald de boer, ziggo, finale, overwinning, virgil van dijk, kiev, stadion, georginio wijnaldum, rafael van der vaart, mohamed salah, uefa, tv-programma, veronica, commentaar, uefa champions league, jan joost van gangelen, ziggo sport, live op tv

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »