Kwalificatie Roland Garros 2019 live op tv en online

Kwalificatie Roland Garros 2019 live op tv en online
Welke tennissers halen het hoofdtoernooi?

Sport :

Op zondag 26 mei start het tennistoernooi Roland Garros, een van de vier grand slams. Voordat het hoofdtoernooi in Parijs van start gaat, komen veel tennissers in actie in het kwalificatietoernooi. Eurosport zendt die wedstrijden live uit, zowel op tv als online via de Eurosport Player.

Nederlanders
Bij de Nederlandse mannen spelen Tallon Griekspoor en Thiemo de Bakker in het kwalificatietoernooi. Robin Haase is direct toegelaten tot het hoofdtoernooi. Bij de vrouwen is Kiki Bertens automatisch geplaatst. Vier vrouwen komen in actie bij de kwalificaties: Arantxa Rus, Richèl Hogenkamp, Bibiane Schoofs en Lesley Kerkhove.

De kwalificatie van Roland Garros 2019 is op maandag 20 mei vanaf 10.00 uur op Eurosport 1 en van dinsdag 21 tot en met vrijdag 25 mei vanaf 10.00 uur op Eurosport 2 te zien. Elke dag zijn meerdere tennispartijen tegelijkertijd live te zien via de Eurosport Player.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kwalificatie Roland Garros 2019 live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV