SBS6 voor Wat is de uitslag? op zoek naar mensen die op een uitslag wachten

SBS6 voor Wat is de uitslag? op zoek naar mensen die op een uitslag wachten
Nieuw programma met uiteenlopende verhalen

Nieuws

SBS6 komt in het najaar met het nieuwe tv-programma Wat is de uitslag? Daarvoor is de zender op zoek naar mensen die binnenkort een bijzondere uitslag verwachten en dit moment op televisie willen delen.

Belangrijk moment
Presentatrice Leonie ter Braak gaat langs bij mensen die op het punt staan om een belangrijke uitslag te ontvangen. De verhalen en uitslagen "variëren van vrolijk en licht tot serieus en emotioneel, zoals medische uitslagen of juridische uitslagen met grote gevolgen", meldt SBS6. "Maar om welke uitslag het ook gaat, de hoofdpersonen hebben één ding met elkaar gemeen: de uitslag heeft een belangrijke impact op hun leven", geeft de zender aan.

Leonie ter Braak is bij SBS6 ook te zien als presentatrice van onder andere Hart van Nederland

Doorslaggevend moment
In Wat is de uitslag? is te zien hoe mensen zich voorbereiden, zenuwachtig zijn en toeleven naar het doorslaggevende moment. Alle verhalen leiden uiteindelijk naar het antwoord op de vraag 'wat is de uitslag?'.

Aanmelden
Uitslagen van een medisch onderzoek, de aanvraag van een verblijfsvergunning, een selectieprocedure, een sollicitatiegesprek, een modellenwedstrijd, een adoptie, de aankoop van een huis of iets anders? Het kan van alles zijn, als het maar gaat om een uitslag die voor de hoofdpersoon belangrijk is. Je kunt je hier aanmelden voor Wat is de uitslag?

Wat is de uitslag? is in het najaar van 2018 te zien op SBS6. Zodra er meer bekend is over de uitzenddata, lees je dat op Gids.tv.

Tags: onderzoek, nederland, adoptie, presentatrice, televisie, uitslag, verblijfsvergunning, tv-programma, emotie, sbs6, hart van nederland, leonie ter braak, aanmelden

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »