Afscheidswedstrijd Dirk Kuijt live op tv bij de NOS

Afscheidswedstrijd Dirk Kuijt live op tv bij de NOS
Groots afscheid van voetballer in de Kuip

Sport :

De NOS gaat de afscheidswedstrijd van Dirk Kuijt live op tv en online uitzenden. De 'Dirk Kuyt Testimonial' is zondag 27 mei in de Kuip.

Kampioen
Dirk Kuijt is pas de derde Feyenoorder die zo'n groot afscheid krijgt. Coen Moulijn (1972) en Willem van Hanegem (1983) gingen hem voor. Kuijt sloot zijn carrière een jaar geleden af met een hattrick tegen Heracles in de kampioenswedstrijd van Feyenoord.

Spelers
De 'Dirk Kuyt Testimonial' wordt georganiseerd voor en door de Foundation waarmee Kuijt goede doelen ondersteunt. De spelers die meedoen zijn oud-ploeggenoten bij Feyenoord, Liverpool en Fenerbahçe en het Nederlands elftal. Onder anderen Roy Makaay, Salomon Kalou, Arjen Robben, Rafael van der Vaart, Giovanni van Bronckhorst en Steven Gerrard zijn erbij. De gelegenheidscoaches zijn Ronald Koeman, Ruud Gullit en Louis van Gaal.

Uitzending op tv
De uitzending rondom de afscheidswedstrijd van Dirk Kuijt wordt vanuit de Kuip gepresenteerd door Tom Egbers en Joep Schreuder. Het commentaar bij de wedstrijd komt van Jeroen Grueter.

Het afscheid van Dirk Kuijt is zondag 27 mei vanaf 13.30 uur te zien op NPO 1 en de livestream op NOS.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Afscheidswedstrijd Dirk Kuijt live op tv bij de NOS of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV