Nieuw op Netflix: documentaire over aanslagen in Parijs van 2015

Nieuw op Netflix: documentaire over aanslagen in Parijs van 2015
Heftige gesprekken met overlevenden in Attack on Paris

Nieuws

Netflix komt op 1 juni met een driedelige documentaire over de aanslagen in Parijs van 13 november 2015. In November 13 : Attack on Paris komen meer dan 40 overlevenden en nabestaanden aan het woord die vertellen over de zes aanslagen die aan meer dan 129 mensen het leven kostte.

Hollande
De overlevenden praten over die gruwelijke nacht en beschrijven hun persoonlijke verhalen bij deze verschrikkelijke gebeurtenissen en de chaos die uitbrak. Ook toenmalig president François Hollande en burgemeester van Parijs, Anne Hidalgo, beschrijven de aanslagen vanuit hun perspectief.

9/11
Broers Jules Naudet en Gédéon Naudet, de regisseurs van deze documentaire, zijn wereldberoemd geworden nadat Jules zijn documentaire over 9/11 uitbracht. Hij volgde eigenlijk een groep brandweerlieden maar kwam plotseling terecht in de hectiek van de aanslagen op de Twin Towers.

November 13 : Attack on Paris is vanaf 1 juni te zien op Netflix via deze link.

Tags: president, parijs, aanslagen, overlevenden, documentaire, burgemeester, twin towers, towers, hollande, broers, netflix, paris, aanslagen in parijs, regisseurs, nacht

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »