Tennistoernooi Roland Garros 2018 live op tv en online

Tennistoernooi Roland Garros 2018 live op tv en online
Eurosport en Vlaamse tv doen verslag

Sport

Het tweede grandslamtoernooi van het tennisseizoen is Roland Garros. Het toernooi op gravel in de Franse hoofdstad Parijs is van zondag 27 mei tot en met zondag 10 juni. Eurosport zendt alles live uit op tv en online. De Vlaamse zenders Eén en Canvas doen ook een groot deel van de dag live verslag.

Favorieten
Bij de mannen is Rafael Nadal in topvorm. Bovendien won hij al tien keer Roland Garros en verloor slechts twee partijen in Parijs. Bij de vrouwen behoren onder anderen Simona Halep, Elina Svitolina en de winnares van vorig jaar, Jelena Ostapenko tot de favorieten.

Kiki Bertens
De beste Nederlandse deelnemer is Kiki Bertens in het vrouwentoernooi. Ze stond onlangs in de finale van het graveltoernooi in Madrid. In 2016 behaalde ze de halve finale. Daarin verloor Bertens van Serena Williams.

Roland Garros op tv
Eurosport zal Roland Garros zeer uitgebreid in beeld brengen. Dagelijks zendt Eurosport 1 vanaf 11.00 uur tot ongeveer 21.00 uur de belangrijkste tenniswedstrijden uit. Via de online Eurosport Player zijn alle wedstrijden met tv-camera's live te zien. Abe Kuijl, Kristie Boogert en Mariëtte Pakker geven afwisselend het commentaar op Eurosport 1.

België
Ook op de Vlaamse televisie wordt Roland Garros uitgezonden. Dagelijks van 13.30 tot 18.00 uur op Eén en van 18.00 tot 19.00 uur op Canvas.

Roland Garros is van zondag 27 mei tot en met zondag 10 juni volledig live te zien bij Eurosport en de Eurosport Player.

Tags: sport, tennis, parijs, live, televisie, rafael nadal, serena williams, Roland Garros, kiki bertens, toernooi, simona halep, commentaar, nadal, eurosport, online, kristie boogert, jelena ostapenko, elina svitolina, canvas, eurosport player, live op tv

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »