Humberto Tan blijft te zien bij RTL

Humberto Tan blijft te zien bij RTL
Presentator te zien in Holland's Got Talent

Nieuws

Humberto Tan zal ook de komende drie jaar te zien zijn bij RTL. Dat nieuws maakte de zendergroep donderdag bekend. Tan heeft zijn contract verlengt en zal zich als presentator en programmamaker inzetten voor bestaande en nieuwe programma's.

Holland's Got Talent
In ieder geval is zeker dat Humberto Tan te zien zal zijn in Holland's Got Talent. Zeer waarschijnlijk als presentator, aangezien Johnny de Mol terugkeert bij SBS6. Verder gaat hij nieuwe programma's ontwikkelen op het gebied van infotainment en entertainment.

Multi-talent
Sven Sauvé, de CEO van RTL, is blij dat Humberto na het stoppen met RTL Late Night verbonden blijft aan de zendergroep. "Er is nooit enige twijfel geweest over de talenten van Humberto. (...) Humberto is een multi-talent die oprecht geïnteresseerd is in mensen en boordevol energie en nieuwe ideeën zit. Zo'n alleskunner hoort gewoon bij RTL", aldus Sauvé.

Persoonlijke verhalen
Humberto Tan reageert als volgt: "Waar een deur dicht gaat, gaat altijd een nieuwe deur open. Dat bleek gewoon binnen RTL te zijn, nieuwe kansen waar ik enthousiast over ben. Zowel op het vlak van presenteren als het ontwikkelen van nieuwe programma's. Wat het laatste betreft, kan ik alvast zeggen dat ik mijn interesse in persoonlijke verhalen ga combineren met reizen. Kortom, ik kijk met veel plezier uit naar een nieuwe periode van drie jaar bij RTL."

De laatste uitzending van RTL Late Night met Humberto Tan is op vrijdag 8 juni. Lees hier hoe Tan afscheid zal nemen.

Tags: uitzending, afscheid, presentator, reizen, holland's got talent, contract, tv-programma, humberto tan, entertainment, rtl, rtl late night, johnny de mol, presenteren, sbs 6, plezier, the final week

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »