Angela de Jong snoeihard over talkshow M: 'Slechte inhoud'

Angela de Jong snoeihard over talkshow M: 'Slechte inhoud'
'Het schiet alle kanten op'

Nieuws

AD-recensente Angela de Jong uit in haar tv-column snoeiharde kritiek op talkshow M. Zo vindt ze dat het programma nog alle kanten op schiet en dat de gesprekken nou niet echt goed zijn.

Inhoud
Hoewel De Jong er nog steeds van overtuigd is dat presentatrice Margriet van der Linden een goede keuze is, is ze nog niet onder de indruk van de inhoud van M. "Ik krijg steeds meer de indruk dat niemand achter de schermen precies weet wat voor talkshow ze willen maken, wat de toon en onderwerpen moet zijn."

Lees ook: Producent M na kritiek: 'Het was een pittige week'

WK-pauze
M moet vanaf half juni een pauze nemen door het WK en de Vierdaagse. Dat vondt De Jong in eerste instantie "heel sneu" voor Margriet van der Linden. "Hoe kun je dan in hemelsnaam ritme opbouwen? Inmiddels beschouw ik de verplichte pauze als een blessing in disguise. Zij en haar team krijgen de mogelijkheid om in betrekkelijke rust te evalueren, een duidelijke visie te maken voor het programma, eventueel hulp van buiten aan te trekken en fris opnieuw te beginnen."

Margriet van der Linden in M.

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1.

Tags: presentatrice, achter de schermen, npo, tv-programma, kritiek, margriet van der linden, npo 1, angela de jong, talkshow m

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »