Ellen & Naomi: 24 uur mandekking op SBS6: 'we hebben veel gelachen'

Ellen & Naomi: 24 uur mandekking op SBS6: 'we hebben veel gelachen'
Vriendinnen vragen o.a. Gerard Joling en Johnny de Mol alles

Nieuws :

Beste vriendinnen en oud-hockeyers Ellen Hoog en Naomi van As krijgen vanaf woensdag 30 mei hun eigen programma op SBS6. In Ellen & Naomi: 24 uur mandekking lopen ze één dag mee met bekende Nederlandse mannen. "We hebben heel veel gelachen, maar ook mooie gesprekken gevoerd."

Bekende mannen
Dat vertellen ze in het AD. De twee lopen voor de nieuwe serie mee met Gerard Joling, André Hazes, Dave Roelvink, dj Afrojack, Jandino Asporaat en Johnny de Mol.

:[article:img](src:"ellen-hoog-en-naomi-van-as-krijgen-eigen-programma-op-sbs6.jpg" title:"Ellen Hoog en Naomi van As.")

Rapport
Vooraf stellen ze een rapport op met zaken als sexappeal, intelligentie, sportiviteit en gevoeligheid. "Zoals wij die van te voren inschatten. Dat gaat dus over beeldvorming, want wij hebben ons wel in de mannen verdiept, maar kennen hen niet. Na 24 uur komt dan het antwoord op al die aspecten. Dan is het de vraag: zaten we goed of hebben ons vergist", vertelt Ellen Hoog.

Lees hier meer over Ellen & Naomi: 24 uur mandekking

John de Mol
Tv-baas John de Mol kwam met het idee voor Ellen & Naomi: 24 uur mandekking. Een vrouwenversie zien de vriendinnen ook wel zitten. Of misschien wel een internationale versie? Ellen Hoog heeft wel wat potentiële kandidaten. "Ryan Gosling, Michiel Huisman, George Clooney, Nadal, Obama."

Ellen & Naomi: 24 uur mandekking is vanaf woensdag 30 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV