Netflix-documentaire volgt Max Verstappen tijdens Formule 1 GP van Monaco

Netflix-documentaire volgt Max Verstappen tijdens Formule 1 GP van Monaco
'Thuisrace' voor Nederlandse coureur

Nieuws

Tijdens de Formule 1 Grand Prix van Monaco komend weekend, zal Max Verstappen uitgebreid gevolgd worden door de camera's van een Netflix-documentaireserie.

Achter de schermen
De opnames zijn onderdeel van de documentaireserie die gedurende het Formule 1-seizoen van dit jaar wordt gemaakt. De video-on-demanddienst zal een bijzonder kijkje achter de schermen van de Formule 1 bieden. Voor de tiendelige Netflix Original worden de belangrijkste personen gevolgd. Lees hier meer over de docuserie.

Max Verstappen
Tijdens de GP van Monaco wordt het team van Red Bull Racing, met de Nederlandse autocoureur Max Verstappen in het bijzonder, gevolgd. Voor Verstappen is de race in Monaco een soort thuisrace, omdat hij er een huis heeft. Lees hier waar je de GP van Monaco op tv kunt kijken.

Hoe de documentaireserie gaat heten en wanneer deze verschijnt op Netflix, is nog niet bekend. Het zal waarschijnlijk begin 2019 zijn. Zodra er meer duidelijkheid is, lees je dat op Gids.tv.

Tags: formule 1, race, documentaire, camera, autosport, documentaireserie, netflix, grand prix, achter de schermen, red bull, monaco, max verstappen, autocoureur, netflix original

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »