Waarschuwing: 'B.A.B.S. is géén Luizenmoeder'

Waarschuwing: 'B.A.B.S. is géén Luizenmoeder'
Serie herenigt directeur Anton en hulpmoeder Nancy

Nieuws :

Diederik Ebbinge en Bianca Krijgsman schitteren in de KPN-serie B.A.B.S., die vanaf zondag begint aan een tweede leven op NPO 3. De twee sterren zijn de laatste tijd natuurlijk vooral bekend van hun rollen in De Luizenmoeder. Toch lijkt deze serie op geen enkele manier op de kijkcijferhit, zo waarschuwt de regisseur.

Waarschuwing
"Mensen die De Luizenmoeder verwachten zullen denken: wat heb ik nou aan mijn fiets hangen?! Ik houd er ernstig rekening mee dat mensen dit he-le-maal niks vinden", zo vertelt regisseur Rita Horst aan het AD. "Het is vooral hopen dat kijkers dit niet al na een kwartier uitzetten. Geef het een kans!"

Diederik Ebbinge in B.A.B.S.

Loek
De serie draait om Loek (Diederik Ebbinge). Hij is werkloos, heeft een nogal saai leventje en heeft last van allerlei angsten. Als hij erachter komt dat hij érg veel lijkt op de bekende acteur Anton Faber, verandert zijn leven. De bekende trouwscène uit Fabers bekendste film, 'Voor Eeuwig Verbonden', levert Loek een nieuwe baan op als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Bekijk ook de allerbeste momenten uit De Luizenmoeder.

Bianca Krijgsman en Diederik Ebbinge in B.A.B.S.

KPN
Op KPN was B.A.B.S. niet bepaald een hit. Nu hoopt de NPO met sterren 'Nancy' en 'Anton' de comedyserie een tweede leven te geven, met hopelijk wat meer kijkers. "Het is nu net alsof we acteurs Diederik en Bianca een eigen spin-off geven, maar dat het is natuurlijk niet. En dit is een hele andere benadering van comedy. Ik ben niet zo van het dijenkletsen. Ik hou er meer van de realiteit een kleine draai te geven."

B.A.B.S. is vanaf zondag 27 mei vanaf 21.20 uur te zien op NPO3. Wil je de afleveringen nu al zien? Kijk dan op KPN Presenteert.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waarschuwing: 'B.A.B.S. is géén Luizenmoeder' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: kpn, diederik ebbinge, bianca krijgsman, npo 3, de luizenmoeder, b.a.b.s., directeur anton, hulpmoeder nancy


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV