Hoe laat is Kiki Bertens op Roland Garros 2019 live op tv?

Hoe laat is Kiki Bertens op Roland Garros 2019 live op tv?
Nederlandse in tweede ronde

Sport :

Helaas heeft Kiki Bertens moeten opgeven in de tweede ronde.

Kiki Bertens speelt op woensdag 29 mei de tweede ronde van het grandslamtoernooi Roland Garros tegen Viktoria Kuzmova. De tenniswedstrijd wordt waarschijnlijk aan het begin van de avond gespeeld, na de wedstrijd in het herenenkelspel tussen Oscar Otte en Roger Federer. Eurosport zendt de wedstrijd live op tv en online uit.

Tegenstanders
Kiki Bertens, de 27-jarige nummer vier van de wereld, won in de eerste ronde in Parijs van Pauline Parmentier. In de tweede ronde neemt ze het op tegen de 21-jarige Viktoria Kuzmova uit Rusland, de nummer 46 op de wereldranglijst.

Hoe laat speelt Kiki Bertens?
Bertens speelt op woensdag 29 mei de vierde partij op Court Philippe-Chatrier, na één vrouwenpartij en twee mannenpartijen. Kiki Bertens mag de baan op na de wedstrijd tussen Oscar Otte en Roger Federer. Dat betekent dat ze waarschijnlijk aan het begin van woensdagavond, rond 18:15 uur op de baan verschijnt. Roland Garros is live te zien op Eurosport en online via de Eurosport Player.

Roland Garros is van zondag 26 mei tot en met zondag 9 juni dagelijks vanaf 11.00 uur (eerste week) of 14.00 uur (tweede week) te zien op Eurosport 1 en 2 en online via de Eurosport Player.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoe laat is Kiki Bertens op Roland Garros 2019 live op tv? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV