RTL op zoek naar collega van wereldberoemde dierenarts Dr. Pol

RTL op zoek naar collega van wereldberoemde dierenarts Dr. Pol
Nicolette Kluijver presenteert nieuw programma

Nieuws :

In het nieuwe tv-programma Dr. Pol gaat presentatrice Nicolette Kluijver op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega voor de wereldberoemde dierenarts Dr. Pol.

Dierenartsen
Het team van Dr. Pol heeft dringend hulp nodig bij het verlenen van zorg aan meer dan 18.000 dieren in een zeer uitgestrekt gebied. Nederlandse dierenartsen die op zoek zijn naar avontuur en die zich willen vestigen op het platte land van het Amerikaanse Michigan, kunnen zich hier inschrijven voor het nieuwe RTL-programma.

Praktijk
Jan Pol is een Nederlandse dierenarts, die internationaal bekend is geworden via de realityserie The incredible Dr. Pol op National Geographic. Daarin is te zien hoe hij te werk gaat in zijn bloeiende dierenartsenpraktijk in Michigan. In het RTL-programma Dr. Pol zal een groep Nederlandse dierenartsen een tijd meedraaien in Pols praktijk. Daar worden ze getest op hun kennis en vaardigheden van zowel huisdieren als groot vee.

Aarden
De deelnemers gaan aan de slag zonder de moderne medische apparatuur die zij in Nederland tot hun beschikking hebben. Kunnen de Nederlanders aarden in de Amerikaanse gemeenschap en de pittige dierenpraktijk? En wie wordt de potentiële opvolger van Dr. Pol? Lees hier meer over Dr. Pol.

Dr. Pol is volgend jaar te zien op RTL 4. Zodra er meer bekend is, lees je dat op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL op zoek naar collega van wereldberoemde dierenarts Dr. Pol of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: dieren, oproep, nederland, presentatrice, national geographic, huisdieren, michigan, dierenarts, inschrijven, tv-programma, apparatuur, avontuur, medische apparatuur, deelname, collega, rtl, zorg, jan pol, nicolette kluijver, hulp, the incredible dr pol, rtl 4, internationaal, realityserie, kennis


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV