Derksen, Genee en Gijp in nieuw seizoen Jinek

Derksen, Genee en Gijp in nieuw seizoen Jinek
Ook prinses Laurentien en minister Hugo de Jonge te gast

Nieuws :

Op maandag 4 juni is Eva Jinek terug op tv met het zomerseizoen van haar talkshow Jinek. In de eerste uitzendweek ontvangt ze onder anderen Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp, de mannen van Voetbal Inside die tijdens het wk voetbal het dagelijks live-programma VI Oranje Blijft Thuis maken.

Prinses Laurentien
Ook Prinses Laurentien brengt een bezoek aan de studio, net als minister Hugo de Jonge, schrijfster Heleen van Royen, Eerste Kamervoorzitter Ankie Broekers-Knol en dj-duo Sunnery James en Ryan Marciano.

De heren van VI, die ongetwijfeld niet in dezelfde uitzending als de prinses zitten, uitten eerder fikse kritiek op Laurentien en haar Raad van Kinderen:

Hoogzwanger
Eva Jinek is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen: "Dit wordt natuurlijk een bijzonder seizoen voor mij: hoogzwanger een late night talkshow presenteren lijkt me in alle opzichten een unieke ervaring. Ik verheug me er heel erg op om dit samen met mijn gasten te beleven. En ik kan nu naar volle waarheid zeggen: we zijn er helemaal klaar voor."

:article:img

Vervanger
Door haar zwangerschap kan Jinek haar seizoen niet helemaal afmaken. Ze stopt op vrijdag 3 augustus en dan neemt iemand anders het stokje over. Wie is nog niet bekend, maar eerder zetten we al een aantal kanshebbers op een rijtje.

Jinek is vanaf maandag 4 juni elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV