Gaan Linda de Mol, Chantal Janzen en Gordon naar SBS?

Gaan Linda de Mol, Chantal Janzen en Gordon naar SBS?
John de Mol zorgt voor opschudding in tv-land

Nieuws :

Het transferseizoen in Hilversum zorgt voor flink wat opschudding. Nadat onder meer de heren van Voetbal Inside, Twan Huys, Paul de Leeuw en Katja Schuurman al een overstap maakten, lijken nu ook RTL-sterren Linda de Mol, Chantal Janzen en Gordon zich op te maken voor een switch.

John de Mol
SBS-baas John de Mol haalde eerder al de mannen van Voetbal Inside binnen. Ook Johnny de Mol maakt de overstap naar Talpa. Volgens tv-kenner Eric de Munck stappen Linda de Mol, Chantal Janzen en Gordon in 2019 over naar SBS, zo vertelt hij in RTL Boulevard. "Nu gaat het verhaal dat hij het komende jaar langzaam gaat beginnen en dat in september 2019 dan alles moet staan. Dat dan Linda gaat en dat Chantal en Gordon dan ook gaan."

:[article:img](src:"5-jaar-later-met-linda-de-mol-scoort-14-miljoen-kijkers.jpg" title:"Linda de Mol")

RTL-kant
De Munck denkt dat John de Mol met SBS meer op RTL wil gaan lijken. "Ik denk dat John de Mol meer de RTL-kant op wil. Mensen als Kees van der Spek die criminele programma’s maakt, dat verdwijnt een beetje. Kim-Lian van der Meij en Irene Moors presenteren nu ongeveer alles bij SBS 6, maar zij krijgen dan straks twee programma’s waar ze mee door kunnen gaan. Dan is er prima ruimte voor nieuwe namen."

:[article:img](src:"c51f5466-dcc7-11e7-b414-33668d2945f2.jpg" title:"NPO 1-directeur Frans Klein")

Angela de Jong
Overigens zit RTL ook niet stil. Met de komst van NPO-sterren als Twan Huys, Art Rooijakkers en Paul de Leeuw, zal het imago van de zender óók veranderen. Angela de Jong vraagt zich af wat Matthijs van Nieuwkerk gaat doen. "Mocht Frans Klein (tv-directeur bij NPO 1) nou inderdaad naar RTL gaan – waar Paul de Leeuws transfer natuurlijk wel een beetje op wijst – dan is het interessant wat Matthijs van Nieuwkerk gaat doen. Het schijnt dat Paul de Leeuw ook bij het beruchte werkoverleg tussen Frans Klein en Matthijs van Nieuwkerk in Parijs was. Dus…"

Lees hier meer over de mogelijke overstap van tv-baas Frans Klein.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV