Dit schreef 'directeurtje' Marco Louwerens in woedende mail aan Derksen

Dit schreef 'directeurtje' Marco Louwerens in woedende mail aan Derksen
Tekst naar buiten gebracht in boek

Nieuws :

De woedende mail die voormalig RTL 7-directeur Marco Louwerens in september schreef, is openbaar. Het AD heeft de mail, die integraal in een nieuw boek over Voetbal Inside staat, gelezen.

Humberto
Toenmalig directeur van RTL 7, door de mannen van Voetbal Inside 'directeurtje' genoemd, werd laaiend na een uitzending in september 2017. Hij schreef 's nachts een mail met onder meer de volgende tekst: "Weet waarover je lult. Je hebt geen idee Johan. Geen idee. Je loopt en lult de massa achterna. Daar waar je zogenaamd altijd zo'n enorm hekel aan hebt. (...) Voor de 101ste keer Humberto die volledig aan de grond zit vanwege privézaken, (Privézaken!!!!) ff lekker een mes in z'n rug steken."

Lafaard
Johan Derksen benoemde de mail in de volgende uitzending. Daarover zei hij toen dat hij de boodschap zo schandelijk vond dat hij hem "niet eens kon laten lekken naar de media". In dezelfde mail noemt Louwerens presentator Wilfred Genee "een geboren lafaard en de vleesgeworden triestheid". De volledige mail is te lezen in het boek 'Inside', dat vanaf donderdag in de winkels ligt. Bekijk hier alle artikelen en video's van Voetbal Inside.

:[article:img](src:"marco.jpg" title:"Louwerens feliciteert Wilfred Genee met zijn prijs")

Sinterklaas
Uiteindelijk werd gedurende de latere uitzendingen duidelijk dat de mail van de RTL 7-directeur kwam. Hij wist het goed te maken met de mannen en kwam onder meer langs om Wilfred Genee alsnog te feliciteren met het winnen van de Zilveren Televizier-Ster en kwam ook verkleed als Sinterklaas langs.

Lees ook: Ook programmadirecteur Marco Louwerens weg bij RTL 7

Talpa
Inmiddels spreken de mannen van Voetbal Inside geen kwaad woord meer over 'het directeurtje'. Zowel de VI-heren als Louwerens maken deze zomer de overstap naar Talpa. Daarvoor zijn de voetbalkenners nog een paar weken te zien in VI Oranje Blijft Thuis.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV