Hélène Hendriks stapt over van FOX Sports naar Veronica

Hélène Hendriks stapt over van FOX Sports naar Veronica
Hendriks en Genee presenteren Champions League

Nieuws

FOX Sports-presentatrice Hélène Hendriks maakt de overstap van de sportzender naar Talpa TV, waar ze op Veronica sportprogramma's zal presenteren. Dat heeft ze laten weten aan het AD, nadat Johan Derksen dat donderdag al liet doorschemeren in Jinek.

Champions League
Met de komst van Hendriks zullen Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten, beide ook werkzaam bij FOX Sports, verdwijnen als gezichten van de Champions League-uitzendingen op Veronica. Hélène Hendriks en Wilfred Genee zullen wisselend te zien zijn. "Op dinsdag de één, op woensdag de ander. Ik zal waarschijnlijk op de andere dag op het veld staan bij een wedstrijd", laat Hendriks weten.

De mannen van Voetbal Inside zouden Hendriks graag aan tafel willen

Vechtsporten
Ze gaat meer doen dan alleen de Champions League. "Vrouwenvoetbal, de Nations League, maar ook vechtsporten. Ik heb er zin in", aldus Hendriks. Gaat ze ook aanschuiven bij Voetbal Inside, dat waarschijnlijk Veronica Inside zal gaan heten? "Ja, daar praten we ook over. Zij zouden het leuk vinden als ik af en toe aan tafel kom en ik wil dat ook wel, maar dat is allemaal nog onderwerp van gesprek. Ik heb ook nog niet getekend, hè."

Bekijk ook: VI-mannen te gast bij Jinek.

Promotie
Hélène Hendriks heeft nog een contract bij FOX Sports tot het einde van 2018. Wanneer ze precies bij Veronica gaat beginnen, is nog niet duidelijk. "Het kan al met ingang van het nieuwe seizoen zijn, maar ik werk ook met alle liefde dat half jaar nog door bij FOX. Ik heb het daar altijd heel goed naar mijn zin gehad en nog steeds. Maar daar houd ik me vooral bezig met de eredivisie, dit is promotie naar het hoogste niveau, de Champions League", zegt Hendriks.

Lees ook: Champions League ook komend seizoen te zien op Veronica.

Tags: Champions League, voetbal, wedstrijd, eredivisie, presentatrice, vrouwenvoetbal, toine van peperstraten, talpa, contract, tv-programma, veronica, johan derksen, FOX Sports, jan joost van gangelen, wilfred genee, presenteren, voetbal inside, jinek, hélène hendriks, nations league

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »