Angela de Jong: 'Uitgekiende marketingcampagne Voetbal Inside'

Angela de Jong: 'Uitgekiende marketingcampagne Voetbal Inside'
Genee, Gijp en Derksen bij Jinek: 'Opblijven werd beloond'

Nieuws :

Bij Voetbal Inside weten ze wel hoe ze campagne moeten voeren. Dat bleek donderdag wel, toen het nieuwe boek 'Inside' in bijna ieder actueel programma gepromoot werd. AD-columniste Angela de Jong zag het allemaal op televisie.

'Toevallig'
"Voor wie het gemist heeft: bestsellerauteur Michel van Egmond heeft een nieuw boek, waarin hij beschrijft wat zich afgelopen jaar - het meest stormachtige seizoen ooit –achter de schermen voltrok bij 'de meest recalcitrante voetbaltalkshow van het noordelijk halfrond'. (...) Dat boek ligt nu in de winkel. Toevallig precies voor de start van de WK-talkshow van de heren op RTL 4, waar dat boek toevallig ook wel weer avond aan avond op tafel zal liggen. Vast toevallig geflankeerd door een paar VI-boxershorts en een glas Amstel. Vanwege dat heugelijke feit zaten ze donderdag in elke rubriek die hen wilde, behalve dan toevallig Late Night", schrijft De Jong.

:[article:img](src:"vi-mannen.jpg" title:"Van der Gijp, Genee en Derksen")

Tam
"RTL Boulevard had een paar losse quotes van Wilfred Genee en een VI-redacteur aan de desk. Bij M werd het al spannender, want daar schoof behalve de auteur ook 'directeurtje' Marco Louwerens aan, die van de woedende mail. Maar zo fel als hij in het boek uit de hoek komt, zo tam zat hij bij Margriet", vond de tv-recensente.

Lees hier alles over het WK-programma VI Oranje Blijft Thuis.

Schunnige opmerkingen
Het leukste werd voor het laatste bewaard. "Jinek had de hoofdprijs: het trio Genee, Gijp en Derksen. Het opblijven werd beloond", meent Angela de Jong. "Binnen tien minuten ging van de avondvierdaagse naar de hond van Derksen naar een reeks schunnige opmerkingen over seks waarin de natte neus van de hond van Derksen ook weer een prominente rol speelde. Had hier iemand trouwens al gezegd dat maandag de WK-talkshow begint?"

Bekijk hier de hoogtepunten van het gesprek van de VI-mannen bij Jinek.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV