Deze series zie je tijdens de KRO-NCRV Detectivemaand 2018

Deze series zie je tijdens de KRO-NCRV Detectivemaand 2018
Spannende Britse en Scandinavische detectives

Kijktip :

De jaarlijkse KRO-NCRV Detectivemaand start op vrijdag 15 juni en is gedurende het hele WK voetbal te zien op NPO 2. Bijna elke dag is een aflevering van een Scandinavische of Britse tv-serie te zien. Gids.tv zet op een rij welke seizoenen van welke series je kunt verwachten tijdens de Detectivemaand 2018.

 • Vera (seizoen 8): elke vrijdag om 20.30 uur
  Vanaf 15 juni is het nieuwste seizoen van de Britse detective Vera te zien. De vier afleveringen werden begin dit jaar door gemiddeld 9 miljoen Britten bekeken. Lees hier meer over Vera.

 • Beck (seizoen 7): elke zaterdag om 20.25 uur
  Vanaf 23 juni zijn er gloednieuwe afleveringen van de Zweedse serie Beck te zien. Ook dit seizoen bestaat uit vier afleveringen of tv-films. Lees hier meer over Beck.

 • Dicte (seizoen 3): elke zondag om 20.25 uur
  Vanaf 17 juni is het derde en laatste seizoen van de Deense serie Dicte te zien. Dit seizoen is in 2016 uitgezonden op de Deense televisie. Bekijk hier de trailer van Dicte.

 • Rebecka Martinsson (seizoen 1): elke maandag om 20.30 uur
  De Zweedse serie Rebecka Martinsson is voor het eerst op de Nederlandse televisie te zien. Tijdens de Detectivemaand is de serie vanaf 18 juni te zien. Lees hier meer over Rebecka Martinsson.

 • Born to Kill (seizoen 1): elke dinsdag om 21.30 uur
  Nog een nieuwe serie. Born to Kill is een Britse miniserie. De vier afleveringen zijn vanaf 19 juni wekelijks te zien. Lees hier alles over Born to Kill.

 • Inspector George Gently (seizoen 7 en 8): elke woensdag en donderdag om 20.30 uur
  Op 20 juni begint seizoen 7 van de detective Inspector George Gently. Het vierdelige seizoen uit 2015 wordt in twee weken op woensdag en donderdag uitgezonden. Op woensdag 4 en 11 juli volgt het tweedelige seizoen 8 uit 2017. Lees hier meer over Inspector George Gently.

:[article:img](src:"inspector-george-gently.jpg" title:"Inspector George Gently")

De KRO-NCRV Detectivemaand 2018 is van 15 juni tot en met 15 juli bijna elke avond om 20.30 uur te zien op NPO 2. Direct na uitzending van de eerste aflevering kun je het hele seizoen on demand bekijken op NPO Start Plus. Het gaat daarbij om nog meer series dan alleen die tijdens de Detectivemaand. Lees hier welke series je bij de NPO online kunt zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV