John de Mol wil uitzendrechten Glory-kickboksen voor Veronica

John de Mol wil uitzendrechten Glory-kickboksen voor Veronica
Ook Champions League en Nederlands elftal bij Talpa

Nieuws :

John de Mol onthulde vrijdag in de allerlaatste RTL Late Night dat hij bezig is met de uitzendrechten van de Glory-kickbokswedstrijden. Hij wil de matches, mocht de deal lukken, uitzenden op Veronica.

Champions League
Veronica verandert zo steeds meer in een echte sportzender nu ook de Champions League weer bij de zender is en ze ook nog steeds de Nederlands elftal-wedstrijden van de mannen én vrouwen mogen uitzenden. En dan komen de heren van Voetbal Inside ook nog eens naar de zender, die overigens niet bij de eventuele kickbokswedstrijden zitten.

:[article:img](src:"john-de-mol-jpg-t-1528530187.jpg" title:"John de Mol")

De Mol
Daar moet dan een andere presentator voor komen, zo vertelde John de Mol. Wie dat is, wilde hij niet bekendmaken. De uitzendrechten van de wedstrijden liggen nu nog bij Ziggo, waar Jack van Gelder vaak de wedstrijden aan elkaar praat.

Recent vocht Rico Verhoeven nog om zijn zwaargewicht-titel te behouden. Kijk hier het hele gevecht tegen Brestovac terug.

Hélène Hendriks
Deze week kwam ook naar buiten dat Fox Sports-presentatrice Hélène Hendriks naar Veronica gaat om onder andere de Champions League-wedstrijden te presenteren. Hendriks en Wilfred Genee zullen wisselend te zien zijn. "Op dinsdag de één, op woensdag de ander. Ik zal waarschijnlijk op de andere dag op het veld staan bij een wedstrijd", laat Hendriks weten.

:[article:img](src:"helene-hendriks-stapt-over-van-fox-sports-naar-veronica-jpg-t-1528529948.jpg" title:"Hélène Hendriks")

Lees ook: Champions League ook komend seizoen te zien op Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV