Bioscoopbezoekers Hereditary kunnen noodnummer bellen

Bioscoopbezoekers Hereditary kunnen noodnummer bellen
Volgens Amerikaanse critici 'de engste film van het jaar'

Film :

Terwijl de hype rond horrorfilm Hereditary alleen maar groter wordt, heeft distributeur Splendid Film voor de première een speciaal noodnummer ingesteld. Bij verschillende voorpremières veroorzaakte de film paniek en rende sommige mensen huilend en gillend de bioscoopzaal uit.

'Engste film van het jaar'
Deze horrorfilm vertelt over een vrouw die cryptische en steeds verontrustendere geheimen over haar voorouders ontdekt. De film is door critici en fans 'de engste horrorfilm van het jaar' gedoopt. Of het Nederlandse publiek ook zo hysterisch zal reageren is de vraag, maar de trailer ziet er alvast goed en angstaanjagend uit. Bekijk hier de trailer van Hereditary.

Toni Collette
Hereditary-hoofdrolspeelster Toni Collette kijkt zelf nooit naar horrorfilms, zo schrijft NU.nl. Simpelweg om dat ze er niet zo van houdt. Collette wist op te vallen in The Sixth Sense (1999), een rol die haar een Oscarnominatie opleverde. In About a Boy (2002), waarin ze speelt naast Hugh Grant, was ze ook een vondst. Maffe en nerveuze rollen als moeder passen haar goed: ook in Hereditary speelt ze een moeder met heftige emoties.

Hereditary is vanaf 14 juni te zien in de Nederlandse bioscoop. Binnenkort is de filmrecensie te lezen op Gids.tv. Lees hier alle andere filmrecensies.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bioscoopbezoekers Hereditary kunnen noodnummer bellen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV