'Dit is de vervanger van Eva Jinek in augustus'

'Dit is de vervanger van Eva Jinek in augustus'
Zwangere presentatrice stopt eerder

Nieuws

Vanwege haar zwangerschap zal Eva Jinek al op 3 augustus haar laatste Jinek van de huidige serie presenteren. Bovendien keert Jeroen Pauw begin september in plaats van eind september terug met zijn talkshow. De Telegraaf denkt te weten wie Jinek in augustus vervangt: Nadia Moussaid.

UPDATE 22 juni: KRO-NCRV kondigt Laat op Eén - met Nadia Moussaid als vervanging van Jinek aan.

Privé
"Namen als die van Sven Kockelmann en Sacha de Boer circuleerden, maar Privé verneemt dat KRO-NCRV de keus heeft laten vallen op De Nieuwe Maan-presentator Nadia Moussaid (34)", meldt De Telegraaf. Moussaid stapte onlangs over van omroep NTR naar KRO-NCRV, waar ze een van de presentatoren van Brandpunt+ is geworden. De Nieuwe Maan heeft nu een andere presentator.

Moussaid als presentatrice van De Nieuwe Maan

Marokkaans
De Telegraaf schrijft over de achtergrond van Moussaid: "Haar vader is Marokkaans en haar moeder half-Nederlands, half-Oostenrijks." Volgens de krant is zij de interim-presentator van Jinek. Als dat klopt, is Moussaid vanaf maandag 6 augustus vier weken lang als talkshowpresentatrice te zien op NPO 1.

Jinek is elke werkdag rond 23.00 uur te zien op NPO 1. Bekijk hier alle artikelen en video's van Jinek.

Tags: presentator, sacha de boer, presentatrice, omroep, zwangerschap, npo, eva jinek, tv-programma, entertainment, brandpunt, krant, marokkaans, sven kockelmann, presenteren, jinek, telegraaf, de telegraaf, npo 1, kro-ncrv, ntr, nadia moussaid, jeroen pauw, talkshow

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »