Monique van de Ven blikt terug op leven in Recht van Spreken

Monique van de Ven blikt terug op leven in Recht van Spreken
Actrice spreekt over werk, ouder worden en uiterlijk

Kijktip

Actrice Monique van de Ven (65) blikt in het tv-programma Recht van Spreken terug op haar werk en leven. Presentatrice Elles de Bruin vraagt Van de Ven onder andere over ouder worden en uiterlijk, haar carrière en de Me Too-beweging.

Carrière
Monique van de Ven blikt terug op haar leven en carrière tot nu toe. Het is een leven dat in het teken staat van film en later ook televisie. Na haar doorbraak in de film Turks Fruit, ontvouwt zich een succesvolle carrière waarmee ze de titel 'Nederlands actrice van de eeuw' verkrijgt.

Uiterlijk
Over ouder worden zegt Van de Ven in de uitzending: "65 is het nieuwe 45, het is lastig daarmee om te gaan. Ga je wel wat doen aan je uiterlijk, een beetje of niets? Ik dacht ook: ik ga even dit doen en hier en daar een dingetje. Nou ja, ik vind het er niet beter van geworden."

Recht van Spreken met Monique van de Ven is dinsdag 12 juni om 20.25 uur te zien op NPO 2. Lees hier meer over Recht van Spreken.

Tags: interview, uitzending, presentatrice, televisie, film, doorbraak, actrice, ouder worden, npo, uiterlijk, tv-programma, elles de bruin, monique van de ven, npo 2

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »