Wielerronde Route du Sud / Route d'Occitanie 2018 live op tv en online

Wielerronde Route du Sud / Route d'Occitanie 2018 live op tv en online
Vierdaagse koers in Frankrijk

Sport

De Franse wielerwedstrijd Route du Sud heet vanaf dit jaar de Route d'Occitanie. De vierdaagse rittenkoers is van 14 tot en met 17 juni volledig online rechtstreeks te zien via de Eurosport Player.

Eurosport
Op de tv-zenders geeft Eurosport de eerste twee dagen de voorkeur aan andere sportevenementen. In het weekend zijn de laatste twee etappes wel live op tv te zien.

Valverde
Alejandro Valverde gebruikt de Route d'Occitanie om zich voor te bereiden op de Tour de France. De nieuwe naam van de wielerwedstrijd is gebaseerd op de naam van de regio in het zuiden van Frankrijk, Occitanië. Er rijden slechts vijf World Tour-ploegen mee: AG2R La Mondiale, Groupama-FDJ, Astana, Movistar en Sky. De overige teams zijn kleinere ploegen, zoals Direct Energie met Sylvain Chavanel.

De Route d'Occitanie is vanaf donderdag 14 juni elke dag om 15.00 uur live te zien bij Eurosport. Op donderdag en vrijdag enkel via de Eurosport Player en op zaterdag en zondag ook op Eurosport 2. Lees hier hoe je via de Eurosport Player kijkt.

Tags: frankrijk, sport, wielrennen, alejandro valverde, live, ag2r - la mondiale, astana, sylvain chavanel, movistar, ag2r, eurosport, fdj, online, world tour, eurosport player, live op tv

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »