Nederlanders maken internationale vampierenserie Heirs of the Night

Nederlanders maken internationale vampierenserie Heirs of the Night
Een van de grootste Nederlandse series ooit

Nieuws

De Nederlandse productiemaatschappij Lemming Film gaat een internationale vampierenserie maken. Acteurs uit acht verschillende landen spelen mee in Heirs of the Night. De serie wordt gemaakt voor omroep AVROTROS.

Monic Hendrickx
De serie zal een van de grootste Nederlandse dramaseries ooit worden. De Nederlandse acteurs Monic Hendrickx, Sallie Harmsen en Benja Bruijning krijgen een rol in de serie, waarvan direct twee seizoenen gemaakt worden. De opnames zijn inmiddels begonnen en zullen tot februari 2019 plaatsvinden in Kroatië, Noorwegen en Letland.

Monic Hendrickx is een van de Nederlandse acteurs in de serie

Vampieren
Heirs of the Night speelt zich af in het jaar 1897 en gaat over de kinderen van de vijf overgebleven vampierenclans uit Europa die trainen om te overleven. Een van de kinderen is de veertienjarige Alisa. Zij heeft de kracht om te kiezen tussen het eeuwige leven als vampier of te leven als mens en alle vampieren te redden van hun ondergang. Lees hier meer over Heirs of the Night.

Wanneer Heirs of the Night op tv verschijnt, is nog niet bekend. Houd Gids.tv in de gaten voor meer info daarover.

Tags: noorwegen, tv-serie, letland, omroep, serie, dramaserie, vampier, overleven, opnames, europa, kinderen, benja bruijning, monic hendrickx, sallie harmsen, avrotros

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »